PocketalkTM este dispozitivul portabil de traducere vocală instantanee, pe bază de inteligență artificială, ce depășește barierele lingvistice și umple golurile dintre diferite limbi vorbite. Este un dispozitiv unic ce poate traduce în prezent 74 de limbi.

Pocketalk este un dispozitiv de traducere multisenzorial, cu două sensuri. Cu un ecran tactil de mari dimensiuni, microfoane ce anulează zgomotele de fundal, și o cameră de traducere texte, Pocketalk poate crea conexiuni în 74 de limbi diferite. Utilizând cele mai bune motoare de traducere din întreaga lume, Pocketalk oferă constant precizie în traducere, depistând până și dialectele locale sau argou.

Camera traduce texte, cuvinte scrise și semne prin tehnologia proprie Sourcenext. Traducerea va apărea sub formă de text deasupra imaginii captate de dispozitiv. Mai mult, Pocketalk poate oferi fără probleme o citire audio în limba nativă pentru textul tradus de cameră.

Pocketalk este foarte ușor de utilizat odată ce te prinzi cum funcționează. Pe ecranul principal, puteți alege cele două limbi (apăsați pe limbă pentru a deschide o listă cu celelalte limbi din care puteți alege). Odată ce ați ales cele două limbi, alegeți direcția traducerii folosind săgeata din mijloc, apoi țineți apăsat pe butonul de vorbire tot timpul cât vorbiți. Când ați terminat, ridicați degetul de pe buton, iar Pocketalk va oferi traducerea.

În primul rând, asigurați-vă că sunteți conectat la internet.
Pentru a selecta limbile de tradus, apăsați pe limbile afișate în partea de jos a ecranului principal pentru a deschide o listă de limbi. Selectați limba și apăsați „OK” în colțul din dreapta sus. Opțional, puteți apăsa pe pictograma microfonului din colțul din stânga sus al ecranului și spune limba pe care doriți să o selectați.
Asigurați-vă că selectați o limbă pe partea stângă și cealaltă limbă în dreapta.
Țineți apăsat pe butonul de vorbire de sub limba pe care o vorbiți. Așteptați semnalul sonor inițial și apoi vorbiți spre Pocketalk sau în apropiere (Optim, vorbiți la o distanța de aproximativ 4 centimetri de Pocketalk). Când ați terminat de vorbit, dați drumul butonului. Veți auzi traducerea în cealaltă limbă și o veți vedea afișată sub formă de text pe ecran.
Apoi dați Pocketalk mai departe către vorbitorul de limbă străină și cereți-i să facă același lucru, ținând apăsat pe microfonul din dreptul limbii pe care o vorbește, în timp ce vorbește.

Pocketalk poate traduce 74 de limbi; 55 audio de ambele părți, 19 audio-text de ambele părți și până la 37 de limbi mai obscure pentru traducere audio-text de o singură parte. Camera recunoaște și traduce 55 de limbi.

Toate cele 74 de limbi sunt deja disponibile pe dispozitiv odată conectat la internet! Nu este nevoie să descărcați individual fișierele de limbă.

S-ar putea să găsiți mai mult de 74 de limbi pe dispozitiv, dar nu considerăm suplimentele ca fiind una dintre limbile noastre acceptate. Pentru ca o limbă să fie considerată acceptată, limba respectivă trebuie să poată fi introdusă vocal în Pocketalk.

De exemplu, deși samoa este listată drept limbă în dispozitiv (numai pentru traducere sub formă de text), ea nu este considerată ca fiind una dintre cele 74 de limbi acceptate, deoarece Pocketalk nu acceptă introducerea vocală a limbii samoane.

Puteți accesa lista completă de limbi aici.

Pocketalk este creat pentru conversații. Vorbiți cum ați face-o în mod obișnuit, adică în fraze complete, nu afirmații scurte. Pocketalk poate traduce până la 30 de secunde de audio.

Nu. Conexiunea la internet este o necesitate, fie că e vorba de WiFi, date mobile sau un hotspot personal, întrucât Pocketalk depinde de motoare de traducere robuste și de tehnologii cloud de ultima generație pentru a oferi traduceri cât mai exacte. Fără griji, noi îți oferim primii 2 ani de date mobile oriunde în lume.

Da, Pocketalk poate stoca până la 10,000 de traduceri. Pur și simplu derulați în istoric pentru a vedea traducerile anterioare și apăsați pe traducere pentru a le putea auzi citite din nou.

Nu, atât timp cât țara în care îl veți folosi este una dintre cele în care datele planului nostru sunt valabile. Pocketalk vine cu un chip SIM deja încorporat, fiind gata de utilizare imediat ce este scos din ambalaj. Porniți Pocketalk și se va conecta automat la internet prin datele mobile.

Doi ani din momentul activării inițiale. Planul de date mobile încorporate se va lansa automat ce Pocketalk este pornit pentru prima dată.

După doi ani, dacă doriți să continuați să folosiți planul de date mobile încorporate, va trebui să reînnoiți planul de date, opțiune pe care v-o oferim pentru $50 pe an. Procedura detaliată a modului în care va fi realizată această reînnoire rămâne de decis, dar vom actualiza informațiile pe site-ul nostru.
Alte opțiuni includ instalarea unei cartele SIM sau conectarea la Wi-Fi sau la un hotspot personal.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.