Călătorește. Învață. Comunică. Treci peste toate granițele verbale și bucură-te de situații inedite, de locuri noi, de oportunități nenumărate, de culturi nemaiîntâlnite, de oameni, de tradiții dar mai ales de libertate. Atunci când poți să te exprimi, să te faci înțeles, dar mai ales să întelegi, devii un om al lumii – o persoană care are orice drum deschis în fața sa. Când am adus Pocketalk în România ne-am gândit fix la felul nostru de a fi ca români: de ospitalitate, de curiozitate, de plăcerea de a povesti, de sentimentul dat de împlinirea unei călătorii.
Pocketalk te surpinde încă de la prima utilizare. Ușor de folosit, ultra-portabil, intuitiv și prietenos, Pocketalk este companionul perfect atunci când călătorești. Imaginează-ți India, Spania, Gibraltarul, Africa de Sud, Polonia, Indonezia, Australia – țări și continente noi, oameni și tradiții, feluri inedite culinare, persoane și personaje care mai de care. Lumea este a ta, cunoaște-o, simte-o și exploreaz-o.
Pocketalk nu este altceva decât o cheie care deschide conversația, te îmbie la a afla tot ce este nou, la dialog și la experiențe aparte.
Pocketalk a fost dezvoltat de către SOURCENEXT Corporation, un inovator IoT japonez, in vederea „ruperii barierelor lingvistice ale lumii”.
De la lansarea sa, în decembrie 2017, SOURCENEXT a distribuit peste 500 de mii de unități cumulate în diferite țări, iar produsul a primit Premiul pentru Inovație din partea ShowStoppers – IFA 2018.
„Pocketalk” este marcă înregistrată a SOURCENEXT Corporation.
SOURCENEXT Corporation (Fondator și CEO: Noriyuki Matsuda; tranzacționată la prima secțiune a Bursei de valori din Tokyo), în cadrul misiunii sale corporative „crearea de produse care inspiră bucurie și mișcă lumea”, oferă peste 900 de titluri și aplicații software PC și este clasată Nr.1 pe piața de software PC vândut în Japonia, pentru 7 categorii diferite. Cu peste 17 milioane de utilizatori înregistrați, compania își propune să continue lansarea de noi produse inovatoare IoT și să depună eforturi pentru a isi extinde activitățile în întreaga lume.

Pocketalk este reprezentat în România de SC CARETTA SRL care aduce mai aproape de oameni tehnologiile de ultimă generație pentru a facilita comunicarea, interrelaționarea, procedeele de informare precum și un mod plăcut de a petrece timpul.
Produsele inovative pe care SC CARETTA SRL vi le propune sunt create cu know-how japonez, de la pionieri din industriile ce folosesc Inteligența Artificială și tehnologia informației.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.