Garanție

Garanție
SC CARETTA SRL garantează cumpărătorului că dispozitivul Pocketalk nu prezintă defecte de fabricație și de manoperă, fiind susceptibil de a fi utilizat normal pentru cel putin 2 ani de la data achiziționării, perioada care reprezinta si termenul de garantie al acestui produs, dacă locuiți și l-ați achiziționat în Spațiul Economic European (SEE).

Remedieri/Retururi
În cazul în care apare o defecțiune, va oferim posibilitatea de a transmite o solicitare de retur, cu conditia ca acesta sa fie în perioada de garanție. SC CARETTA SRL va proceda, la alegerea sa și în limita permisă de lege, fie să repare produsul gratuit, folosind piese de schimb noi, fie să înlocuiască produsul cu unul nou. În cazul unui eventual defect, în măsura permisă de lege, acestea sunt soluțiile unice și exclusive pe care le oferim. Se pot aplica taxe de expediere și de manipulare, cu excepția cazurilor în care legea aplicabilă le interzice. Această garanție este valabilă numai în jurisdicțiile în care produsele sunt vândute direct de către SC CARETTA SRL sau prin intermediul revânzătorului sau agentului său autorizat și este valabilă în măsura permisă de legile aplicabile acestor jurisdicții. Orice produs înlocuitor, va fi garantat pentru restul perioadei de garanție originala sau pentru 30 de zile, aplicandu-se de fiecare data varianta mai indelungata.

Obținerea serviciilor de garanție
Pentru a obține service în garanție si pentru a solicita un retur, contactați Serviciul Clienți al SC CARETTA SRL la adresa de email: [email protected]. Daca defecțiunile produsului se înscriu in limitele garanției oferite si nu se datorează unei utilizări inadecvate(defectuoase) din partea cumpărătorului, la îndrumarea Serviciului Clienți, va trebui sa returnati produsul, fie în ambalajul original, fie într-un alt ambalaj care oferă protecție echivalentă, împreuna cu toate accesoriile, la adresa specificată de consultantii nostri. SC CARETTA SRL vă poate solicita să furnizați dovezi privind detaliile de cumpărare și / sau să respectați alte cerințe înainte de a primi serviciile de garanție. Pentru instrucțiuni mai detaliate despre modul de obținere a serviciilor de garanție pentru Pocketalk-ul dvs., va invitam sa contactați Serviciul Clienți.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.