Intrebări frecvente

Pocketalk este un dispozitiv portabil de traducere vocală instantanee, aparat care folosește inteligența artificială, trece dincolo de granițele lingvistice și împiedică decalajul dintr-o conversație. Acest dispozitiv traduce vocal și în scris din/în 74 de limbi și dialecte.

Deoarece traduce propoziții lungi, Pocketalk este excelent pentru călătorii și afaceri – este calea ușoară de a purta o conversație cu cineva care vorbește o limbă diferită. De asemenea, sunt destul de multe persoane care folosesc deja Pocketalk pentru învățarea limbilor străine.

Cutia include dispozitivul Pocketalk, un cablu de încărcare USB tip C și Ghidul utilizatorului.

Please accept preferences, statistics, marketing cookies to watch this video.

Pocketalk accesează motoarele de traducere online pentru a oferi cele mai exacte traduceri posibile. Aceste motoare continuă să devină mai exacte odată cu trecerea timpului, deci pe parcurs, traducerile vor fi continuu îmbunătățite.

Conectarea la dispozitiv:
Pocketalk are marele avantaj de a veni la pachet cu conexiunea de date mobile inclusă, pentru o perioadă de 2 ani. In acești 2 ani, datele mobile sunt nelimitate și nu se percepe nici o taxă lunară.

Este atat de simplu! Doar porniți dispozitivul și călătoriți în 128 de țări / regiuni (din februarie 2019). Odată ce primii 2 ani de date se termină, veți avea opțiunea de a vă reînnoi pachetul sau puteți să vă conectați la wi-fi sau la un hotspot personal.

 

Toate cele 74 de limbi de conversație sunt disponibile pe dispozitiv imediat ce îl puneți în funcțiune. Conversațiile sunt bidirecționale și nu este nevoie să descărcați fișiere lingvistice individuale.

Pocketalk este foarte ușor de folosit. În ecranul de întâmpinare, alegeți cele două limbi în care doriți sa conversați. Atingeți pe ecran numele limbii pentru a obține o listă de alte limbi din care să o selectați pe cea dorită. După ce ați ales cele două limbi, utilizați doar cele două butoane de dialog, butoanele fizice ale lui Pocketalk. O persoană utilizează butonul pentru limba din care vrea să traducă, iar cealaltă persoană utilizează butonul pentru limba în care se efectuează conversația.

Pentru a pune aparatul în funcția de traducere, apăsați butonul și mențineți-l apăsat tot timpul în care vorbiți. Imediat ce ați apăsat butonul, înainte de a vorbi, asigurați-vă ca ați auzit sunetul care reprezintă semnul că puteți începe conversația. Când ați terminat, eliberați butonul și Pocketalk vă va oferi traducerea.

 

Da! Puteți folosi Pocketalk in modul offline, folosind traducerile preferate. Puteți stoca până la 500 de traduceri favorite care vă vor rămâne până când veți alege să le ștergeți. Este important să rețineți că, dacă eliminați istoricul traducerilor, toate traducerile preferate de dvs. vor fi, de asemenea, eliminate.

 

Nu este nevoie sa achiziționați o cartela SIM. Versiunea Pocketalk, pe care vi-o punem la dispoziție, este built-in mobile data, ceea ce înseamnă că vine cu o cartelă SIM deja încorporată. Pocketalk e gata să traducă cum l-ați scos din cutie. Pur și simplu îl porniți iar datele mobile se vor conecta automat la internet

 

Cartela SIM Pocketalk Global, furnizată de către Soracom, funcționează în prezent în 128 de țări (din februarie 2019). Lista completă o puteți găsi pe www.translatordebuzunar.ro/limbi-si-tari-recunoscute/

Acest lucru, nu înseamnă că, se poate folosi în orice locație din țara în care mergeți. Semnalul este disponibil în zonele principale ale țării, similar serviciilor de telefonie mobilă care, după cum se știe, nu au acoperirea necesară pentru a funcționa oriunde. Totuși, să nu uitați că și in aceste zone, aveți opțiunea de a vă conecta la wi-fi sau la un hotspot personal pentru a vă pune Pocketalk-ul în funcțiune.

Am întâlnit cu toții conexiuni, de date mobile, slabe în anumite zone. Dacă se întâmplă acest lucru, încurajăm să căutați un wi-fi local la care să vă conectați sau să creați un hotspot personal pe telefon. Este posibil ca prin wi-fi sa obțineți o conexiune mai puternică și mai rapidă decât printr-o conexiune de date mobilă realizată prin intermediul unui operator de telefonie mobilă.

 

Pocketalk operează în prezent în 74 de limbi, cu posibilitate de adăugare. Lista completă a limbilor folosite poate fi găsită pe www.translatordebuzunar.ro/limbi
Contorizăm ca fiind limbaj comunicațional acceptat doar unitatea lingvistică care are capacitatea de a fi tradusă vocal de Pocketalk.
De exemplu, deși Samoana este listată ca o limbă în dispozitiv (numai pentru textul tradus), nu o putem considera ca fiind una dintre cele 74 de limbi acceptate, deoarece Pocketalk nu acceptă introducerea de input vocal în limba Samoana.

 

Pocketalk accesează diverse motoare de traducere online, pentru a oferi cele mai exacte traduceri. Aceste motoare continuă să funcționeze în fundal, prin intermediul inteligenței artificiale, pentru a îmbunătăți acuratețea recunoașterii vocale și a traducerilor. Când veți utiliza data următoare Pocketalk, acesta ar putea oferi o traducere și mai precisă.
Pocketalk însă, nu vă va învață vocea sau tiparele de vorbire specifice.

 

AI GLOBAL TECHNOLOGY SRL garantează cumpărătorului că dispozitivul Pocketalk nu trebuie să prezinte defecte de material și de manoperă, în timpul utilizării normale, pentru o perioadă de 2 ani de la data cumpărării, respectiv perioada de garanție.
Detalii complete privind garanția pot fi găsite la adresa https://www.translatordebuzunar.ro/garantie

Da, exista accesorii pentru dispozitiv, dar momentan nu le avem spre vânzare.
Vă rugăm urmăriți website-ul nostru, vor apărea imediat ce obținem licența și autorizațiile de vânzare în Uniunea Europeană.

Bateria durează aproximativ 7 ore, timp în care puteți face traduceri. Dacă activați modul sleep, cu bateria încărcată complet, aceasta va dura aproximativ 10 zile!

 

Pocketalk oferă cele mai exacte traduceri posibile deoarece accesează, cel mai recent motor de traducere, de fiecare dată când este folosit. Dar, ne dăm seama că sunt momente în care transcrierile nu pot fi pe deplin exacte.
Există destul de multă infrastructură de lucru de fiecare dată când este folosit Pocketalk. În primul rând, vocea dvs. audio este transcrisă în text, apoi textul este tradus într-o altă limbă, apoi vocea este din nou transformată într-un format audio.
Dacă observați că o traducere nu a fost efectuată corect, vă rugăm mai întâi să verificați dacă Pocketalk a auzit clar ce ați spus verificând transcrierea limbii pe dispozitiv.

Dacă transcrierea este incorectă, încercați să reluați fraza / propoziția.
Dacă Pocketalk a transcris corect, încercați să reformulați afirmațiile dvs. într-un alt mod.

Motoarele lingvistice utilizate devin singure, în timp, din ce în ce mai exacte iar orice caz de traducere greșită, pe care ni l-ați putea semnala, nu va putea fi urmat de o soluție de remediere din partea echipei noastre.

 

Pocketalk este conceput pentru conversații. Vorbiți așa cum o faceți în mod normal, în propoziții complete, nu în frânturi de limbaj. Pocketalk-ul se poate ocupa de până la 30 de secunde de vorbire per traducere.

  • Volum – reglează volumul sonor și citirile audio.
  • Sleep Settings (Setări de repaus) – pune dispozitivul în starea de repaus pentru a ajuta la menținerea duratei de viață a bateriei.
  • Dimensiune text – ajustează dimensiunea textului pe ecran.
  • Limba sistemului – limba utilizată pentru dispozitiv.
  • Nivel luminos – reglează luminozitatea ecranului dispozitivului.
  • Istoricul traducerilor – elimină toate traducerile anterioare de pe dispozitiv.
  • Resetați setările din fabrică – resetează dispozitivul la setările din fabrică, dar păstrează cea mai recentă versiune de software instalată pe dispozitiv.

Da, Pocketalk poate stoca până la 10.000 de traduceri. Pur și simplu parcurgeți în sus și în jos cronologia pentru a vedea traducerile anterioare și atingeți traducerile pentru a le citi din nou.

Da. Pocketalk este compatibil cu Bluetooth® 4.0, astfel încât să vă puteți conecta la difuzoarele compatibile Bluetooth. Conectarea difuzoarelor externe prin Bluetooth ar putea fi utilă dacă doriți volumul mult mai ridicat pe ieșirea audio. Vă rugăm să rețineți că Pocketalk nu este echipat cu mufe de tip audio.

Doi ani de la activarea inițială. Datele mobile incorporate, vor fi accesate automat când porniți Pocketalk pentru prima dată.

După cei doi ani, dacă doriți să utilizați în continuare datele încorporate pentru conexiunile de date mobile, va trebui să vă reînnoiți planul de date. Planificăm să oferim reînnoirea la prețul de aproximativ 50 euro. Procedura detaliată privind modul în care va fi efectuată această reînnoire nu este înca stabilita, dar vom actualiza informațiile pe site-ul nostru.
Aveți și libertatea de a instala o cartelă SIM proprie sau vă puteți conecta la wi-fi sau un hotspot personal.

 

Pe măsură ce continuați să utilizați Pocketalk, veți observa că acesta stochează o istorie a traducerilor dvs. – pur și simplu derulați lista pentru a vedea traducerile anterioare. Dacă doriți să salvați o traducere, apăsați îndelung pe traducerea afișată pe ecran și bifați opțiunea traducere preferată. Ulterior, va apărea o stea pe ecranul de pornire pentru a vă reaminti, cu ușurință, traducerile preferate pentru o utilizare rapidă.
Până la 500 de traduceri favorite pot fi stocate și vor rămâne până când veți alege să le ștergeți. Este foarte important să rețineți că, în situația în care eliminați istoricul traducerilor, toate traducerile preferate de dvs. vor fi, de asemenea, eliminate.

 

Toate afirmațiile, propozițiile, cuvintele, sunt transmise la motoarele lingvistice care traduc din și în diferite limbi. Aceste motoare utilizează instrucțiunile pentru optimizarea preciziei lor iar cu cât sunt mai multe intrări de voce pe care le primesc, cu atât sunt mai precise motoarele lor.
Nici o traducere pe care o introduceți în Pocketalk nu poate fi legată direct de dvs.
Rețineți că traducerile sunt stocate pe dispozitivul Pocketalk și în Pocketalk Center. Acestea pot fi șterse oricând doriți.

 

Din ecranul inițial, atingeți butonul Meniu din colțul din stânga sus. În ecranul de meniu veți vedea barele de date mobile sau barele wi-fi.

 

Cu Poketalk sunteți automat conectat la internet.
Pentru a selecta limbile de tradus în / din, apăsați succesiv pe limbile afișate în partea de jos a ecranului inițial. Se va afișa o listă de limbi. Selectați limba și atingeți OK în colțul din dreapta sus.
Asigurați-vă că selectați o limbă în partea stângă și cealaltă limbă în partea dreaptă.
Țineți apăsat fizic butonul corespondent limbii pe care o vorbiți. Așteptați sunetul inițial și apoi vorbiți aproape de Pocketalk. Aproximativ 10 centimetri lângă Pocketalk este în general distanța optimă. Când ați terminat de vorbit, eliberați butonul. Veți vedea mai întai traducerea afișată în text și imediat veți auzi și traducerea vocala în cealaltă limbă.
Acum, transferați Pocketalk la persoana cu care doriți să conversați și urmați aceeași pași. Amintiți-i să țină apăsat butonul corespondent limbii pe care o vorbește, în timp ce rostește enunțul ce se dorește a fi tradus.

 

Da. Puteți găsi și selecta o limbă folosind control vocal. Atingeți ușor pictograma mică din partea stângă sus și urmați instrucțiunile.

Pocketalk Center este un site web unde puteți vedea o istorie a traducerilor dvs.
Pentru a accesa Centrul Pocketalk, accesați Meniu, atingeți Pocketalk Center și urmați instrucțiunile.

Asigurați-vă că Pocketalk-ul este încărcat cu peste 50% baterie și este conectat la wi-fi. Accesați meniul principal și selectați actualizare software. Pocketalk va verifica automat dacă este disponibilă o actualizare.

 

Mergeți la meniul principal și bifați opțiunea system language. Apăsați pe limba pe care doriți să o utilizați, apoi apăsați OK în colțul din dreapta sus.

 

Accesați ecranul de meniu. Bifați opțiunea Luminozitate și utilizați cursorul pentru a efectua ajustarea.

 

Vă recomandăm să utilizați convertoare USB generice pentru adaptorul utilizat de smartphone-uri cu sistem de operare Android. De asemenea, puteți încărca direct de pe orice port USB al PC-ului.